Palvelut

Hoidamme asuntokaupan  alusta loppuun luotettavasti ja vaivattomasti. On sitten kyse pienestä huoneistosta, isosta kiinteistöstä tai vapaa-ajan asunnosta saaressa, hoidamme myyntiprosessin ammattitaitoisesti ja asiakkaan tarpeet huomioiden.

indoor, living room, interior
macbook, laptop, computer

Kirjallinen arviolausunto on tarpeellinen esimerkiksi ositus-, perinnönjako- ja panttaustilanteessa. Asiantuntemuksemme takaa puolueettoman ja pätevän arvioinnin.

Tarjoamme kauppakirjojen laatimisen tilanteissa, joissa myyjä on itse myynyt asunnon tai kiinteistön.

Kuvaus Asunnon myyntivälityspalvelusta

Tutustumme kohteeseen ja arvioimme sen myyntihinnan. Asunnon hinta-arvioon vaikuttaa taloyhtiön tai kiinteistön kunto, mahdollinen remontointitarve, sijainti, alueen palvelut sekä myös se kuinka paljon alueella on sillä hetkellä tarjolla vastaavanlaisia asuntoja. Selvitämme kiinteistönvälittäjien tilastoista toteutuneita myyntihintoja ja arvioimme mahdollisen myyntiajan.

Asunnon toimeksiantosopimus koostuu erillisestä sopimusosasta ja selostusliitteestä. Toimeksiantosopimus sisältää perustiedot välitettävästä kohteesta ja myyjästä. Siinä on määritelty myös muun muassa sopimuksen kesto ja välityspalkkion suuruus. Erilliseen selostusliitteeseen kirjataan kohteen tarkemmat tiedot.

Hankimme kohteen asiakirjat ja otamme asunnostasi laadukkaat valokuvat esitettä ja ilmoitusta varten. Rakennamme visuaalisesti näyttävän markkinointimateriaalin, joka korostaa kohteen erityisominaisuuksia. Ilmoitamme kohteista tärkeimmissä digitaalisissa palveluissa, kuten etuovella ja oikotiellä.

Yksityisnäytöissä mahdolliset ostajat pääsevät rauhassa tutustumaan kohteeseen ja keskustelemaan välittäjän kanssa. Järjestämme myös yleisesittelyjä, mutta korostamme yksityisesittelyjen merkitystä. Teemme aktiivista myyntityötä ja pidämme sinut ajan tasalla myyntityön edistymisestä

Tämä on tärkein vaihe ennen kaupantekoa. Laadimme tarjousasiakirjat ja ohjeistamme ostajaa tarjouksen tekemisessä. Neuvottelemme mahdolliset ehdot ammattitaitoisesti ja käymme läpi huolellisesti tarjousmenettelyn vaiheet sekä ostaehdokkaan että myyjän kanssa.

Laadimme kauppakirjan ja hoidamme kaupantekotilaisuuden järjestelyt. Tilaamme tarvittavat asiakirjat esim. osakekirjat, panttikirjat ym kaupantekoa varten. Teemme varaisiirtoveroilmoituksen verottajalle ja ilmoitamme omistuksen siirrosta asunto-osakeyhtiölle.